aon-corespodent
NASLOVNAO NAMAUSLUGEAON KORPORACIJANOVOSTIPRETRAGAKONTAKTLOGIN
Događaji
Press Clipping
Publikacije
Događaji
Proslava povodom 10 godina Aon-a u Srbiji PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 24 septembar 2012 00:00

Proslava povodom 10 godina Aon-a u Srbiji je održana 24. septembra 2012. u Hotelu Hyatt Regency Beograd. U prisustvu velikog broja klijenata ACB/Aon-a, osiguravača i partnera, kao i gostiju iz inostranstva, veče je proteklo u pravoj rođendanskoj atmosferi. Pored domaćina, za dobru atmosferu i sadržajan program potrudili su se muzički band Betty Boom i voditelj programa Igor Blažević - Inspektor Blaža.

Gostima su se obratili g-din Onno Janssen, direktor Aon Risk Solutions za Centranu i Istočnu Evropu, kao i g-din Dragan Odžaklijević, direktor ACB-a. Pored podataka o uspešnom partnertstvu i rezultatima koje Aon i ACB ostvaruju, bilo je reči i o stalnom unapređenju kvaliteta usluga i društveno odgovornom poslovanju.

U duhu sponzorstva Mančester Junajteda od stane Aon-a, održana je i nagradna igra u kojoj su pokloni bili originalne majice, dresovi i lopte Mančester Junajteda sa potpisom kapitena kluba Nemanje Vidića.


Pogledajte video spot sa proslave povodom 10 godina Aon-a u Srbiji

 

Pogledajte galeriju fotografija sa proslave povodom 10 godina Aon-a u Srbiji

 
Sednica Grupacije posrednika u osiguranju PDF Štampa El. pošta
sreda, 03 mart 2010 21:13

Grupacija posrednika u osiguranju pri Odboru za bankarstvo i osiguranje Privredne Komore Srbije ja na svojoj sednici od 03.03.2010. godine razmatrala Nacrt zakona o posredovanju i zastupanju u osiguranju.

Kao zaključak sednice, upućeno je pismo Udruženju Osiguravača Srbije u kome su zatražene dodatne informacije u vezi sa aktivnostima Udruženja po ovom pitanju i iskazan stav Grupacije da je postojeći zakonski okvir koji reguliše ovu materiju sasvim dovoljan za regulisanje tržišta posrednika u osiguranju.

Grupacija posrednika u osiguranju će nastaviti da prati dalje aktivnosti vezane za predmetni nacrt i uzeti aktivno učešće u njima.

 


Mailing listaAnketaMapa sajta
All rights reserved © 2019 ACB - Društvo za posredovanje u osiguranju