aon-corespodent
NASLOVNAO NAMAUSLUGEAON KORPORACIJANOVOSTIPRETRAGAKONTAKTLOGIN
Reč direktora
ACB tim
Karijera
Karijera PDF Štampa El. pošta

Karijera u ACB-u se razlikuje od karijere u bilo kojoj drugoj kući posrednika u osiguranju. Ponosimo se time sto smo "neobična kompanija u uobičajenim poslovima". U nasoj kompaniji od Vas se očekuje da iskoristite svoje prilike i da pomognete rastu poslovanja, jer su mogućnosti za profesionalni i lični razvoj beskrajne.

ACB je posvećen u pružanju pomoći saradnicima kako bi brže napredovali u poslu i razvijali svoju profesionalnu karijeru.

Kao ACB, verujemo da je nas uspeh direktan odraz i nasih talentovanih saradnika. Mi smo stalno u potrazi za motivisanim i ambicioznim saradnicima koji imaju želju da se pridruže nasem timu. Prvo i najvažnije, mi posedujemo strast prema poslovanju sa nasim klijentima, ali i za napredovanje članova naseg tima, sto rezultira zdravim i toplim radnim okruženjem. Ako ste profesionalno posvećeni poslu , ACB ima razvijen sluh za Vas.

ACB ima sposobnost da regrutuje i zadrži vrhunski kadar, jer smo svesni važnosti nasih saradnika, koji predstavljaju nase najvažnije bogatstvo, a nas krajni cilj za saradnike je da se osećaju cenjeni i vrednovani. Na kraju krajeva, oni su jezgro naseg poslovanja.

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 
Mailing listaAnketaMapa sajta
All rights reserved © 2019 ACB - Društvo za posredovanje u osiguranju